Introductie

Om gegevens in verschillende systemen automatisch actueel te houden dient er een koppeling gemaakt te worden tussen deze systemen. Met Sync-IT SnelStart kan een koppeling gemaakt worden tussen administratiepakket SnelStart Classic en diverse typen webwinkels. Dubbele administratie van artikelen, klanten en orders behoort, door de koppeling, tot het verleden.


  • Actuele administratie en geen dubbele administratie
  • Extra velden bij klantgegevens in de Webwinkel kunnen meegenomen worden in de synchronisatie
  • Artikel- en Klant gegevens worden automatisch vanuit de webwinkel overgenomen in de SnelStart orders
  • Klantgegevens kunnen in SnelStart en in de Webwinkel worden aangepast
  • Tevredenheidgarantie

SnelStart Classic

SnelStart Classic is veelgebruikt administratiepakket in het kleinbedrijf. Dit is een zeer complete reeks boekhoudsoftware met uitgebreide mogelijkheden.

Sync-IT

Sync-IT is ontwikkeld door E-SS, gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen diverse ERP/CRM systemen, webwinkels, databases, etc.

Specificatie

Standaard bevat de koppeling vele mogelijkheden en keuze opties, zie specificatie. Indien er behoefte is aan aanpassingen afwijkend van de specificatie of maatwerk kan dit op consultancy basis.

Prijs

Om voorraad, klanten en orders te synchroniseren tussen SnelStart en de Webwinkel betaalt u € 65,- per maand.

Deze bedragen zijn inclusief onderhoud en support en dient per jaar vooruit betaald te worden. Bij tussentijdse opzegging wordt het resterende bedrag gecrediteerd.
(alle bedragen zijn exclusief 21% BTW)

Informatie

Voor meer informatie over SnelStart - webwinkel koppelingen neem gerust contact op via het Informatie formulier of contact pagina.

Magento

Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is. En het beste van alles is dat Magento open source software is welke door iedereen vrij te gebruiken en te verspreiden is. Ook bestaan mogelijkheden voor betaling met alle nederlandse betalingsproviders zoals alle banken, maar ook Ogone, Buckaroo etc.

Aanbieders Magento webwinkels:
www.guapamedia.nl
www.shopworks.nl
www.orangevalley.nl
www.byte.nl
www.veltenmedia.nl
www.xib.nl
www.magento-company.nl
E-SS (E-System Solutions)
Telefoonnummer: 053 - 707 40 83
www.e-ss.nl
Bezoekadres & Postadres:
E-SS
Zuiderval 62-3
7543 EZ Enschede

Disclaimer  
Algemene voorwaarden
Sitemap